SASTANAK NA BOSFORU: Stevan Stojanović sa kapitenom "orlova" posle velikog derbija

Novosti online

25. 12. 2023. u 14:22

VELIKI fudbalski derbi Istanbula i cele Turske završen je najnepopularnijim rezultatom. Fenrbahče je ugostio Galatasaraj, a na kraju je na semaforu ostalo da svetli - 0:0.

САСТАНАК НА БОСФОРУ: Стеван Стојановић са капитеном орлова после великог дербија

FSS

 Meč je na prepunim tribinama stadiona "Šukru Saračoglu" pratio i direktor A reprezentacije Srbije Stevan Stojanović. Odmah posle derbija Stojanović se susreo sa kapitenom "orlova" i prvom zvedom Fenera Dušanom Tadićem na sastanku na kojem se govorilo o obavezama koje su pred reprezentacijom Srbije.

"Orlovi" se u martu sastaju u susretima prijateljskog karaktera sa Rusijom i Kiprom, a početkom juna sledi okupljanje za mečeve koji Srbiju očekuju na Prvenstvu Evrope koje se održava u Nemačkoj.

Podsetimo, Srbija će na Ep 16. juna igrati protiv Engleske u Gelzenkirhenu, 20. juna sa Slovenijom u Minhenu i 25. juna u istom gradu protiv Danske. Foto FSS

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)