NE IDE BEZ VLAHOVIĆA: Srbin ušao sa klupe i sjajnim golom doneo pobedu Juventusu (VIDEO)

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

23. 12. 2023. u 14:42

LUKA Jović doneo je u petak uveče bod Milanu protiv Salernitane (2:2), a Dušan Vlahović je najzaslužniji što je Juventus pobedio Frozinone - 2:1 u 17. kolu Serije A.

НЕ ИДЕ БЕЗ ВЛАХОВИЋА: Србин ушао са клупе и сјајним голом донео победу Јувентусу (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Počeo je reprezentativac Srbije meč na klupi. Masimilijano Alegri ga je na teren poslao u 54. minutu umesto strelca prvog gola, mladog Kenana Jildiza koji je ušao u istoriju "stare dame".

Naime, ovaj 18-godišnjak je postao najmlađi strelac ikada za velikana iz Torina. Nema sumnje da će ovaj dan zauvek pamtiti.

Igrao se 81. minut kada je Vlahović sjajnim udarcem glavom savladao Stefana Turatija posle odličnog centaršuta Vestona Mekenija.

Ovo je Dušanu bio šesti pogodak u Seriji A i prvi je strelac tima. Treba reći da je postigao još jedan gol na ovoj utakmici, ali je on poništen zbog malog ofsajda.

Juventus je drugi na tabeli sa 40 bodova, ima jedan manje od Intera ali i utakmicu manje. Frozinone je na 14. mestu sa 19 bodova.

BONUS VIDEO: NAVIJAČI ZVEZDE PODIGLI ŠALOVE: Još jedna koreografija na "Marakani"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)