SVEMIRSKA KOREOGRAFIJA: Evo šta su "delije" uradile na severnoj tribini tokom meča Crvena zvezda - Mladost Lučani (FOTO)

Novosti online

09. 12. 2023. u 16:32

Crvena zvezda i Mladost Lučani sastali su se u 18. kolu Superlige Srbije u fudbalu, a sredinom prvog poluvremena "delije" su priredile posebnu koreografiju.

СВЕМИРСКА КОРЕОГРАФИЈА: Ево шта су делије урадиле на северној трибини током меча Црвена звезда - Младост Лучани (ФОТО)

FOTO: Tanjug/AP

Najvatreniji navijači Zvezde su, naime, razvile koreografiju na kojoj je bio lik iz jednog starog crtanog filma, Marvin Marsovac, uz transparent:

"Sa kraja na kraj svemira".

Foto: Printskrin/Arena sport

Pomenuti lik "delije" još od 90-ih koriste na svojoj tribini, kada se i pojavio barjak sa Marivnom i natpisom "... i na Marsu ako treba", što je deo pesme Zvezdinih navijača o tome da će "bodriti Zvezdu i na Marsu ako treba".

Na "severu" je, posle pomenute "zastave-šetalice" bio upaljen i priličan broj pirotehničkih sredstava. Mahom zelenih, zbog "malih zelenih".

Podsetimo, vrlo  zanimljivu utakmicu Crvena zvezda - Mladost Lučani možete uživo da pratite uz prenos na portalu "Novosti".

BONUS VIDEO: Kosovo je Srbija: Ovo su "delije" uradile na meču Siti - Zvezda

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona