NAKON ŠTO JE SRBIJA CEO DAN BRUJALA O SMENI: Barak Bahar - Bilo je krajnje vreme!

Novosti online

05. 12. 2023. u 17:43

Šef stručnog štaba FK Crvena zvezda Barak Bahar je izneo očekivanja pred utakmicu osmine finala Kupa Srbije, koju će crveno-beli odigrati na stadionu „Rajko Mitić“ u sredu utra od 18 časova protiv Radničkog iz Niša.

НАКОН ШТО ЈЕ СРБИЈА ЦЕО ДАН БРУЈАЛА О СМЕНИ: Барак Бахар - Било је крајње време!

FOTO: M. Vukadinović

On se najpre osvrnuo na meč 17. kola Superlige Srbije.

- Znali smo da će utakmica protiv Napretka biti teška, pre svega zbog vremenskih uslova i stanja terena, očekivali smo da nam neće biti ni malo lako. Ipak nismo rizikovali, posebno u odbrani. Morali smo da budemo fokusirani. Postigli smo pogodak, koji nam je na kraju doneo i vrlo važnu pobedu – istakao je Barak Bahar.

Crveno-beli su uspeli da ostanu nesavladani na utakmici protiv Napretka, što je njihovog stratega posebno obradovalo:

- Bilo je krajnje vreme da u ligi ne primimo pogodak, pa se nadam da će u narednom periodu biti isto tako.

Iako je čitav drugi radni dan ove sedmice protekao uz nagađanja srpskih medija o smeni Bahara ako ne dobije predstojeći večiti derbi, a već je, navodno, "postalo poznato i ko će ga zameniti" na tom radnom mestu, on nije ni reč tome posvetio pred meč sa Nišlijama.

U mirnom tonu nastavio je o činjenici da neće moći da računa na sve koje bi voleo da ima na raspolaganju u osmini finala Kupa Srbije.

- Neću imati sve igrače na raspolaganju. Neki su bolesni, a situacija se menja iz dana u dan. Na prethodnoj utakmici nismo imali na raspolaganju šest fudbalera, videćemo kakvo je stanje nakon treninga. Neki igrači su povređeni, dok ima i prehlađenih.

Najavio je Bahar promene u ekipi pred meč sa niškim Radničkim.

- Moraćemo da rotiramo, s obzirom da nemamo na raspolaganju sve igrače. Nisu svi spremni, kao što sam napomenuo ima povređenih i bolesnih. Utvrdićemo nakon treninga ko je zdrav i ko može da igra. Rotacije će svakako biti neophodne.

Očekuje šef stručnog štaba srpskog prvaka zahtevan duel.

- S obzirom da je utakmica sa Radničkim iz Niša meč osmine finala Kupa Srbije, sigurno da će biti drugačija za nas. Nemamo pravo na grešku, tako da ćemo u duel ući potpuno fokusirani. Daćemo sve od sebe da trijumfujemo. Utakmica neće biti ni malo laka, ali moramo da pružimo maksimum i pobedimo pred našim navijačima.

Istakao je Bahar da će se crveno-beli potruditi da navijačima podare novu pobedu.  

- Za nas je svaka utakmica izuzetno bitna. Znamo da moramo da pobedimo, nadamo se da ćemo igrati dobro. Odavno nismo nastupali na našem stadionu i pred našim navijačima. Mnogo će nam značiti njihova podrška, želimo da ih obradujemo pobedom – zaključio je Barak Bahar.

BONUS VIDEO: NESVAKIDAŠNjA KOREOGRAFIJA: Ovo su "delije" uradile za meč Zvezda - Jang bojs u Ligi šampiona

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024