UNION BERLIN IMA NOVOG TRENERA: Hrvat seo na klupu nemačke ekipe

Novosti online

26. 11. 2023. u 14:31

Hrvatski fudbalski trener Nenad Bjelica zvanično je novi trener Uniona, saopštio je danas klub iz Berlina.

УНИОН БЕРЛИН ИМА НОВОГ ТРЕНЕРА: Хрват сео на клупу немачке екипе

Foto arhiva VN

Pojedini nemački mediji su najavljivali da bi Španac Raul Gonzales mogao da preuzme Union, ali su se čelnici kluba iz Berlina odlučili za hrvatskog stručnjaka Nenada Bjelicu.

Bjelica (52) je na klupi Uniona zamenio Ursa Fišera, koji je nedavno smenjen zbog loših rezultata kluba u Bundesligi i Ligi šampiona. Hrvatski stručnjak je bio bez angažmana, pošto je početkom oktobra dobio otkaz u Trabzonu.

- Union je vrlo dobro vođen klub u jednoj od najboljih evropskih liga. Moj posao je da izvedem klub iz teške faze i da ponovo pokažem njegovu snagu. Radujem se ovom izazovu. Želim da vidim dobro organizovan, aktivan i dominantan fudbal i igrače koji su spremni da preuzmu odgovornost. Od sada ćemo zajedno da radimo na tome - rekao je Bjelica posle potpisivanja ugovora.

Bjelica je između ostalih vodio Kernten, Lustenau, Volfsberger, bečku Austriju, Leh Poznanj, Dinamo iz Zagreba, Osijek i Trabzon. On će na klupi kluba iz Berlina debitovati u sredu na meču petog kola Lige šampiona protiv Brage.

BONUS VIDEO: Vatromet i slavlje "orlova" - Srbija je na EURO nakon 24 godine

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu