HARI KEJN: ''Rekordi su tu da se ruše, ali je rezultat uvek najvažniji''

Novosti online

25. 11. 2023. u 12:45

Engleski fudbaler i napadač Bajerna Hari Kejn izjavio je, nakon utakmice sa Kelnom, da su rekordi tu da se ruše, ali da mu je najbitniji rezultat na kraju utakmice.

ХАРИ КЕЈН: Рекорди су ту да се руше, али је резултат увек најважнији

FOTO: Tanjug/AP

Bajern je juče na gostovanju pobedio ekipu Kelna, a Kejn je postigao jedini gol na susretu i tako došao do 18. gola u ovoj sezoni.

Time je oborio rekord Kevina Kigana, koji je igrao za Hamburger, kao engleski igrač sa najviše golova u jednoj sezoni nemačkog šampionata.

- Bila je to zaista dobra utakmica. Trebalo je da damo više golova u prvom poluvremenu. U nastavku smo kontrolisali igru. Ovo je važna pobeda nakon međunarodne pauze. Rezultat je ono što je najvažnije. Neki ljudi su verovatno očekivali malo više, ali Keln se dobro branio, a i mi smo. Rekordi su da se ruše, ali je rezultat uvek najvažniji - istakao je Kejn za zvanični sajt kluba.

BONUS VIDEO: FUDBALERI PARTIZANA: Grobari su naš 12. igrač

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)