SAN O EURO 2024 JOŠ UVEK ŽIVI: Kazahstan pobedio San Marino i nada se kiksu Slovenije

Novosti online

17. 11. 2023. u 20:19

FUDBALERI Kazhstana pobedili su San Marino sa 3:1 u 9. kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo koje će se 2024. godine održati u Nemačkoj. Ova selekcija je tako zadržala nadu da može da se plasira na kontinentalno takmičenje.

САН О ЕУРО 2024 ЈОШ УВЕК ЖИВИ: Казахстан победио Сан Марино и нада се киксу Словеније

FOTO: AP/Tanjug

Nada se ova reprezentacija kiksu Slovenije u duelu sa Danskom, što bi u velikoj meri Kazahstancima otvorilo vrata ogromnog uspeha.

Izabranici Magomeda Adieva su opravdali ulogu favorita protiv San Marina. Igrao se 19. minut kada je Islam Česnokov pogodio za 1:0. Isti igrač je u 51. minutu duplirao prednost.

Ipak, gosti su uspeli da koliko-toliko uzdrmaju domaće zahvaljujući Simoneu Frankiosi koji je u 60. minutu smanjio prednost. Tačku na ovaj meč u prvom minutu nadoknade stavio je Abat Ajmbetov koji je bio precizan sa bele tačke.

Kazhastan je sada treći na tabeli grupe H sa 18 bodova. Slovenija i Danska imaju po 19 i igraju ovog petka od 20.45.

Ova reprezentacija će 20. novembra u poslednjem meču kvalifikacija gostovati Sloveniji i taj meč takođe može da odluči putnika na EURO. Vredi pomenuti i da Danska u 10. kolu gostuje Severnoj Irskoj.

BONUS VIDEO: KOREOGRAFIJA ZA PAMĆENjE: Ovo su "delije" uradile pred Zvezda - Lajpcig u Ligi šampiona

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)