MARIN "OTVORIO DUŠU" PRED MEČ SEZONE: Direktor Zvezde o Baharu, o tome postoji li poverenje u igrače, ali i o novim pojačanjima

Novosti online

08. 11. 2023. u 17:49

FUDBALERI Crvene zvezde poraženi su od Lajpciga 2:1, misli crveno-belih okrenute su meču sa Jang Bojsom koji bi mogao da im obezbedi evropsko proleće.

МАРИН ОТВОРИО ДУШУ ПРЕД МЕЧ СЕЗОНЕ: Директор Звезде о Бахару, о томе постоји ли поверење у играче, али и о новим појачањима

FOTO: FK Crvena zvezda

Daleko su partije koje Zvezda pruža od onih na koje su navijači navikli, ali tehnički direktor kluba Marko Marin, sudeći po intervjuu za Mocartsport, i dalje veruje u selektovani igrački kadar.

– Za nas je Liga šampiona završena. Sada nam je fokus, pre svega, na domaćem prvenstvu. Očekujem da na tom polju izgledamo sigurnije i da dominantnije igramo te mečeve. Fokus mora da nam bude na gostovanju u Pančevu, potom i na ostalim mečevima u prvenstvu, jer verujem da do kraja jesenje polusezone možemo da se vratimo na prvo mesto. Isto tako, kao što su bila i predviđanja, čeka nas veliko finale u Bernu. Verujemo da ćemo se podići posle zimske pauze, da će igrači namestiti glave za najbitniji period sezone.

Veruje u igrače, ali smatra da u domaćem šampionatu mora bolje.

– Ja i dalje verujem u ovaj projekat, ovaj tim, ove igrače. Ono što smo hteli ove godine u Ligi šampiona, to smo i videli. Bili smo konkurentni u pojedinim delovima meča sa Lajpcigom… Tu je, realno, napravljen pomak. Ali sada je isto vreme da se napravi pomak, pre svega, kada je reč o izdanjima u domaćoj ligi. Da sve to izgleda bolje… U isto vreme tačno znamo šta nam nedostaje za dodatni iskorak. Radimo na tome.

Otkrio je i očekuju li Zvezdu promene u januaru.

– Neće biti sigurno kao letos, kada je došao dvocifren broj igrača. Ostali su samo neki detalji da budemo još bolji. Stvarno verujemo u ovaj tim.

Pohvalno je govorio o Kosti Nedeljkoviću.

– Malo je igrača koji nisu proslavili punoletstvo, a igraju u Ligi šampiona. Letos smo pričali da bi Kosta trebalo da bude naš projekat. Odlično je ušao u igru, nije se bojao. Išao je ka napred. Deluje da smo dobili domaćeg beka, koji bi u budućnosti mogao da bude interesntan reprezentaciji Srbije. Samo on je još na početku, tek treba da se razvije, završio je Marin.

Ne propustite:

"AKO ĆEMO ISKRENO..." Ovako je Barak Bahar reagovao posle utakmice Crvena zvezda - Lajpcig u Ligi šampiona"

STRAŠNO!" Ovako je trener Lajpciga Marko Roze reagovao na "delije"

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!