"AKO SE OPUSTITE MOŽE DA DOĐE DO PROBLEMA": Igor Daljaj o utakmici Jedinstvo - Partizan u Kupu Srbije

Tanjug

31. 10. 2023. u 17:13

TRENER fudbalera Partizana Igor Duljaj izjavio je ovog utorka da će crno-beli igrati u najjačem sastavu protiv Jedinstva na meču šesnaestine finala Kupa Srbije.

АКО СЕ ОПУСТИТЕ МОЖЕ ДА ДОЂЕ ДО ПРОБЛЕМА: Игор Даљај о утакмици Јединство - Партизан у Купу Србије

FOTO: M. Vukadinović

Utakmica između ove dve ekipe biće odigrana u sredu od 13 sati na stadionu "Dragan Džajić" na Ubu.

Fudbaleri Partizana su favoriti na ovom meču, a Duljaj je pozvao na oprez i podsetio da su crno-beli prošle sezone u šesnaestini finala Kupa Srbije eliminisani od Radničkog u Sremskoj Mitrovici.

- Ja sam bio svedok nekih utakmica, a nažalost i učesnik mnogih mečeva u Kupu kada smo eliminisani. I tada smo igrali u najjačem sastavu. Međutim, utakmice u Kupu su specifične, posebno zbog toga ako se opustite i ne poštujete protivnika, može da dođe do problema. Naravno da ne bežimo od uloge favorita, znamo šta nas očekuje i bilo kakvo opuštanje može da dovede do problema - rekao je Duljaj na konferenciji za medije u Beogradu.

On je istakao da će posle današnjeg treninga odlučiti ko će igrati na utakmici protiv člana Prve lige Srbije.

- Moram prvo da vidim u kakvom su stanju igrači. Ono što sigurno znam je da neće igrati Aranđel Stojković i Aldo Kalulu zbog povreda.

Partizan je prvi na tabeli Superlige Srbije, dok je Jedinstvo na devetom mestu u drugom rangu našeg fudbala.

- Ja ću izvesti najjači mogući sastav za koji smatram da nam je sutra potreban. Nema potcenjivanja protivnika, znam da će Jedinstvo imati veliku podršku domaćih navijača. To je normalno jer će na Ubu sutra da bude praznik fudbala. Nema potrebe da više da pozivam naše navijače, jer sada sami dolaze. U Kolubarskom okrugu ima dosta navijača Partizana, verujem da će doći da ulepšaju spektakl.

Trener crno-belih je dodao da Jedinstvo ima dobre igrače.

- Sigurno je da će oni imati veliki motiv da se pokažu protiv Partizana. Nema opuštanja, nebitno je ko tamo igra. Najvažnije je kako ćemo mi ući u utakmicu. Ako budemo ušli opušteno u meč nemamo šta da tražimo, ali siguran sam da su momci svesni i neću im dozvoliti da se opuste - istakao je trener Partizana.

Duljaj je naveo da će ekipi Partizana da bude veliko zadovoljstvo da igra na stadionu nosi ime legendarnog srpskog fudbalera Dragana Džajića.

On je dodao da je tokom jučerašnjeg dana razgovarao sa Nemanjom Matićem, koji se nalazi na čelu Jedinstva.

BONUS VIDEO: Selektor fudbalera Srbije Dragan Stojković uputio Novostima čestitku za 70. rođendan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!