SRBIN U CENTRU SKANDALA! Piksijev "orao" hteo da se tuče sa saigračem, pa kažnjen od zemljaka po hitnom postupku (VIDEO)

Novosti online

30. 10. 2023. u 10:17

REPREZENTATIVAC Srbije Filip Mladenović izazvao je skandal o kome bruji ceo svet.

СРБИН У ЦЕНТРУ СКАНДАЛА! Пиксијев орао хтео да се туче са саиграчем, па кажњен од земљака по хитном поступку (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Naime, fudbaler Panatinaikosa je ušao u sukob sa saigračem Vilijanom Araom tokom utakmice protiv Panseraikosa. Incident se odigrao pri kraju prvog poluvremena kada su "zeleni" već imali sigurnih 3:0 u svojim rukama.

Mladenović se tada pripremao da izvede slobodan udarac i bio je u dogovoru sa jednim od saigrača u grupi koja se stvorila oko lopte. Onda je iz pozadine stigao Brazilac Arao, koji je od svih njih tražio nešto što se prvo Mladenoviću nije dopalo. Uzalud je Srbin tražio od Brazilca da se vrati svom poslu. Arao je bio uporan da istera "svoje", pa je prvo došlo do prepirke sa Srbinom, a odmah i do pokušaja fizičkog obračuna.

Saigrači su razdvajali, pale su i pretnje! Konkretno, Mladenović je pokretom ruke pokazao da se vide posle u svlačionici na poluvremenu! I ne samo da su se tamo videli, obojica su u njoj i ostali i nisu se vratili na teren.

Srpski stručnjak Ivan Jovanović odlučio je da obojicu kazni tako što ih je zamenio na poluvremenu!

- Dešava se to u fudbalu, ali nama to nije potrebno u meču gde je rezultat 3:0. Imamo te dečije bolesti i timski ćemo ih eliminisati po svaku cenu. Ne znam odakle nervoza. Zbog toga su ostali u svlačionici. Nisu bila samo njih dvojica, i drugi su mogli da ostanu u svlačionici. To je nešto što narušava imidž tima. Čudno je da je bio rezultat 3:0. Radićemo na tome da se ovako nešto ne ponovi u budućnosti - rekao je Jovanović.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu