"NAVIJAČI SU NAŠ 12. IGRAČ!" Kraso posle novog gola: Uživam igrajući za Zvezdu, publika me fascinira

Novosti online

29. 10. 2023. u 16:55

NIJE u poslednje u prvom planu u Crvenoj zvezdi bio Žan Filip Kraso, ali ga je Barak Bahar vratio u prvu postavu i uspeo je da se upiše u strelce u pobedi od 2:1.

НАВИЈАЧИ СУ НАШ 12. ИГРАЧ! Красо после новог гола: Уживам играјући за Звезду, публика ме фасцинира

FOTO: M. Vukadinović

Reprezentativac Obale Slonovače istakao je važnost trijumfa i naglasio da mu pogodak, sedmi u prvenstvu znači na polju samopouzdanja.

- U kratkom vremenskom periodu smo odigrali dva duela, prvo u Ligi šampiona, pa potom i u prvenstvu. Pored fizičkog umora morali smo da budemo na visini zadatka protiv IMT-a, te je najvažnije da smo ostvarili pobedu. Odigrali smo dobar meč, dok je rezultat mogao da bude ubedljiviji na osnovu stvorenih prilika. Nisam mnogo puta tokom karijere igrao na terenu sa veštačkom travom, što je velika razlika u odnosu na prirodnu, ali smo se brzo adaptirali i trening koji smo imali uoči meča nam je mnogo pomogao u tome. Raduje me pogodak, jer golovi znače igračima na planu samopouzdanja i lično mi je novi pogodak podstrek da nastavim sa vrednim radom. Zatresao sam mrežu sedmi put u toku aktuelne sezone, premda se ne obazirem na statistiku. Gledam da pomognem timu tako što ću dati svoj maksimum, a podjednako volim i da asistiram - istakao je Kraso.

Napada crveno-belih veruje da navijači doći u velikom broju na utakmicu protiv TSC-a (sreda, 19) i biti podrška njemu i sigračima.

- Od kada sam stigao u klub fasciniran sam navijačima. Čujemo njihovu pesmu na svakom stadionu, to kažem jer i kada smo gosti oni su mnogo glasniji u odnosu na druge gledaoce. Videli smo svi kakvu su atmosferu napravili protiv IMT-a i to mnogo motiviše. Uživam na terenu igrajući za Crvenu zvezdu i našeg 12. igrača. Međutim, nemamo mnogo vremena za odmor, već u sredu igramo protiv TSC-a. Dočekaćemo ekipu koja je trećeplasirana na tabeli i nastupa u Ligi Evrope. Radujemo se pravom fudbalskom okršaju, biće to evropski duel. Igramo na našoj "Marakani" i siguran sam da će zvezdaši doći u velikom broju da nas podrže. Uz navijače smo uvek jači i želimo da zajedno upišemo nova tri boda - zaključio je Kraso.

Podsetimo, Crvena zvezda trenutno zauzima drugu poziciju sa 27 bodova, ima četiri manje od lidera Partizana koji ove nedelje od 18.30 dočekuje Voždovac.

BONUS VIDEO: Zvezda kao kod svoje kuće - navijačka podrška i himna crveno-belih sa razglasa

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)