TRENER RADNIČKOG NAKON PARTIZANA: ''Sad se vidi zašto su prvi, svaki put kazne grešku''

Novosti online

25. 10. 2023. u 17:15

Trener kragujevačkog Radničkog Feđa Dudić rekao je posle poraza od Partizana (0:4) u zaostalom meču 4. kola Superlige Srbije da je rezultat previsok i da se pokazalo na delu zašto su "crno-beli" prvi na tabeli.

ТРЕНЕР РАДНИЧКОГ НАКОН ПАРТИЗАНА: Сад се види зашто су први, сваки пут казне грешку

Foto: A. Ilić

- Kad izgubiš 4:0 ne preostaje ti ništa drugo nego da čestitaš protivniku. Imali smo dva meča - jedan do 63. minuta kad smo bili ravnopravni, čak i bolji. Prvi šut u okvir gola i primili smo gol, sa druge strane Činedu je morao onu šansu da iskoristi. I onda u drugi šut Partizana u okvir gola i ponovo gol. Potom i crveni karton i tad je meč bio završen. Sad se vidi zašto je Partizan prvi, svaki put kazni grešku. Ponavljam, nismo zaslužili ovoliko da izgubimo, jer smo do 63. minuta bili ravnopravni - rekao je Dudić posle meča.

BONUS VIDEO: Zvezdin trening u Lajpcigu pred meč Lige šampiona


 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)