HANGA JEDVA ČEKA DERBI: ''Svi smo uzbuđeni zbog mečeva sa Partizanom''

Novosti online

25. 10. 2023. u 16:30

Košarkaš Crvene zvezde Adam Hanga izjavio je danas da su predstojeći mečevi sa Partizanom veoma bitni za "crveno-bele" i dodao da veruje da njegov tim može do trijumfa.

ХАНГА ЈЕДВА ЧЕКА ДЕРБИ: Сви смо узбуђени због мечева са Партизаном

FOTO: M. Vukadinović


Partizan će sutra od 18.30 časova u "Štark areni" u meču petog kola Evrolige. "Večiti rivali" će se sastati i u ponedeljak u petom kolu regionalne ABA lige.

- Svi smo jako uzbuđeni zbog utakmice koja dolazi, spremamo se za to, pogotovo jer nas čekaju vezani derbiji. Obe utakmice su jako bitne za nas, ali naša situacija je, ne mogu da kažem komplikovana, ali prošli smo kroz promene proteklih dana. Sada pokušavamo da se adaptiramo na novog trenera i sistem, imamo malo vremena za to i nemamo mnogo vremena za neke velike promene. Nadam se da možemo do pobede - izjavio je Hanga na konferenciji za medije.

Crvena zvezda je pre nekoliko dana smenila trenera, pošto je Duška Ivanovića zamenio Janis Sferopulos.

- Imao sam mnogo trenera u karijeri i svaki je drugačiji. Svako ima drugačiji karakter i zahteve. Najvažnije kod obojice trenera je to da traže maksimum u odbrani i napadu. Tek nekoliko dana smo zajedno, ali znamo da je to trener koji je dva puta igrao finale Evrolige. On je trenirao na najvišem evropskom nivou, vodio je velike organizacije. Ima veliko poštovanje od strane igrača - naveo je košarkaš Crvene zvezde.

Partizan i Crvena zvezda su u dosadašnjem delu sezone u Evroligi ostvarili po jednu pobedu i tri poraza.

- Partizan je izgubio poslednju utakmicu u ABA ligi i biće dodatno motivisan da pobedi. U Evroligi nisu toliko dobri, koliko su možda očekivali da će da budu. Zato će utakmica biti jako važna za nas, pogotovo nakon tri poraza zaredom. Želimo da se podignemo i nađemo sebe. Igraćemo utakmicu kao da je finale - istakao je Hanga.

Na sutrašnjem meču na tribinama neće da bude navijača Crvene zvezde.

- Imao sam već nekoliko puta priliku da igram pred navijačima Partizana. Poslednji put u plej-ofu Evrolige prošle sezone. Atmosfera je tada bila sjajna, ali sada se samo fokusiramo na utakmicu, male stvari, na tim... U međuvremenu ćemo uživati u igri i utakmici. Svi želimo da igramo ovakve utakmice. Zato sam i potpisao za Zvezdu, da bih igrao ovakve mečeve - zaključio je Hanga.

BONUS VIDEO: Zvezdin trening u Lajpcigu pred meč Lige šampiona

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NA SAMO DVA SATA AVIONOM OD BEOGRADA: Odlična destinacija za letovanje - svi detalji rezervacije i aranžmana