A POSLE NEVIĐENE DRAME... Omladinci Srbije poklekli protiv vršnjaka iz Italije, Mijatović (opet) dao gol i bio "nokautiran"

Novosti online

14. 10. 2023. u 17:59

Srbija i Italija su, kada se o omladinskim fudbalskim reprezentacijama radi, pre tri dana odigrali spektakularan prijateljski meč - "orlići" su tada u pravoj drami pobedili sa 5:4 u Gornjem Milanovcu, ali su se "azurini" revanširali u Staroj Pazovi.

А ПОСЛЕ НЕВИЂЕНЕ ДРАМЕ... Омладинци Србије поклекли против вршњака из Италије, Мијатовић (опет) дао гол и био нокаутиран

Foto: Printskrin/Arena sport

Na terenu Sportskog centra Fudbalskog saveza Srbije, italijanski omladinci su vršnjake iz Srbije pobedili sa 3:1 (2:0).

Dva lepa pogotka sa distance u uvodnih 45 minuta omogućila su mirniju igru izabranicima Bernarda Koradija, ali nije im bilo svejedno u tri navrata.

Najpre u 48. minutu, kada je na asistenciju Aleksandra Stankovića iz kornera, Jovan Mijatović (dvostruki strelac u prvo meču sa Italijaom) dao gol glavom za prilazak Srbije na 2:1. 

Potom su gosti strrepeli i kada je Mijatović imao sjajnu priliku, okončanu maestralnom intervencijom golmana, te u završnici meča, kada je Milošević za koji centimetar zakasnio na niski centaršut sa leve strane, te je propala šansa da se i "revanš" učini dramatičnim.

Ipak, sva nadanja "orlića" raspršili su njihovi suparnici u 75. minutu, iskoristivši penal dosuđen posle igranja rukom od strane srpskog defanzivca u sopstvenom kaznenom prostoru.

Na momenat su se prisutni, u sudijskoj nadoknadi vremena, uplašili za strelca "orlića", Mijatovića, kada ga je Kristijan Koradi, nehotice, u padu, kopačkom udario po licu...

Koradi kopačkom udara po licu Mijatovića na meču omladinaca Srbija - Italija / Foto: Printskrin/Arena sport

... ali se golgeter omladinske selekcije i Crvene zvezde brzo pridigao i priveo meč kraju na nogama.

Srbija je bila ravnopravan rival Italiji u ovom duelu (po pet šuteva u metu, gosti su imali 53% vremena loptu u svom posedu), pa selektor Radovan Krivokapić ima razloga da bude zadovljan posle dvomeča za gigantom evropskog fudbala.

Ne propustite:

SRBIJA NOKAUTIRALA ITALIJU NA NE-VE-RO-VA-TAN NAČIN! Nestvarna goleada, šok-preokret "orlića" - uz majstoriju za špice (VIDEO)

BONUS VIDEO: NESVAKIDAŠNjA KOREOGRAFIJA: Ovo su "delije" uradile za meč Zvezda - Jang bojs u Ligi šampiona

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)