RAMOSE, HVALA TI: Zanimljiva sudbina ponovo spojila mladog igrača sa legendom

Novosti online

30. 09. 2023. u 22:55

KAKVO košmarno veče u petak za Serhija Ramosa. Legendarni 37-godišnji štoper se nedavno vratio u Sevilju, a u petak uveče je gostovao svom ljutom rivalu Barseloni. Ramos je postao prilično omražen kod navijača Barse tokom 16 godina u kojima je od 2005. do 2021. nosio dres Real Madrida, a poslednjih sezona i kapitensku traku oko ruke.

РАМОСЕ, ХВАЛА ТИ: Занимљива судбина поново спојила младог играча са легендом

Foto: Instagram printskrin/psg

Ipak, u petak im se Ramos "odužio" za neke stvari jer je u 76. mintu vrlo neizvesne utakmica postigao autogol i, ispostaviće se, u tom trenu je blesnula neka čudba simbolika koju valjd asamo psort i život mogu da kreiraju. Naime, na meču koji je igran na Olimpijskom stadionu u Barseloni, jer se "Nou Kamp" uveliko renovira, Ramos je u svom petercu nespretno reagovao na ventaršut desnokrilnog napadača gostiju Laminea Jamala koji ima samo 16 godina i dobio je priliku kod trenera Ćavija da opet bude starter. Jamal je, dakle, centrirao pred gol Sevilje, Ramos je samo okrznuo loptu koja je otišla pravo u mrežu, iza leđa njegovog golmana Nilanda.

Ali, Jamal i Serhio Ramos su imali mnogo zanimljiviju "predigru" ovog susreta i to čak pre sedam godina kada je, tada devetogodišnji, klinac na "Nou Kampu" za ruku držao kapitena Reala pred početek "el klasika", najvažnijeg duela u španskom, možda i svetskom fudbalu. Izraz Jamalovog lica tada i pre dve noći, kada je shvatio da je bio nesuđeni "asistent" mnogo slavnijem rivalu su - neprocenjivi.

Međutim, ironični navijači Barselone, a među njima je uglavnom juče prednjačila i sportska štampa, ili ono što je od nje ostallo u Španiji i ostatku sveta, prilično su se rugali asu Sevilje. Prvo su podsetili na njegovu izjavu pred duel sa Barselonom, kada je poželeo da postigne go na meču. To se, zaista i desilo,m ali je Ramos pogodio pogrešnu mrežu. Otuda i naslovi prililno sličnog tipa:

- Ramose, hvala ti !

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 16:44

Komentari (0)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!