''RIVALSTVO JE GOTOVO'' Kristijano Ronaldo o Mesiju

Novosti online

07. 09. 2023. u 11:57

Skoro dve decenije gledali smo rivalstvo između Kristijana Ronalda i Lionela Mesija, međutim, putevi su im se razišli, Portugalac je otišao u Saudijsku Arabiju, dok je Argentinac član MLS lige u Americi.

РИВАЛСТВО ЈЕ ГОТОВО Кристијано Роналдо о Месију

FOTO: EPA

- Rivalitet je završen. Bio je dobar, zdrav rivalitet koji se navijačima mnogo dopao. Ko voli Kristijana Ronalda, ne mora da mrzi Mesija ili obrnuto, jer su obojica veoma dobri. Promenili su istoriju fudbala i nastavljaju to da rade. Cenjeni smo u celom svetu, to je najvažnije. On pravi svoj put, ja svoj, čak i ako igramo van Evrope. On je dobro prošao, koliko sam ja video, pa tako i ja. Radi se o nastavku, nasleđe se nastavlja, ali rivalstvo ne. Već sam rekao, delili smo binu 15 godina i na kraju smo bili, ne bih rekao prijatelji, jer nikad nisam večerao sa njim, ali mi smo profesionalne kolege i poštujemo jedan drugog - poručio je Ronaldo.

BONUS VIDEO: "NISMO MNOGO PRIČALI U JAVNOSTI": Milutinov posle plasmana u polufinale SP

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona