NIJEDAN SRBIN NIJE IMAO OVAKVU ČAST! Nemanja Matić predstavljen u novom klubu na neviđen način (VIDEO)

Novosti online

14. 08. 2023. u 21:11

To što je srpski fudbaler Nemanja Matić napustio Romu i potpisao za Ren, bila bi klasična fudbalska vest da se francuski klub nije odlučio da je ulepša originalnim predstavljanjem.

НИЈЕДАН СРБИН НИЈЕ ИМАО ОВАКВУ ЧАСТ! Немања Матић представљен у новом клубу на невиђен начин (ВИДЕО)

foto: EPA

U pomenutom gradu u nekadašnjoj grofoviji Bretanji, koji nije baš ogroman, ali je sa nešto preko 200.000 stanovnika deseti najveći grad francuske, postoji i jedan čuveni muzej. Tačnije, pet ih tamo ima, ali Muzej lepe umetnosti je - poseban. 

I, baš u toj zgradi, u kojoj su i dela slika iz 17. veka, pa i Rubesova, ali i Gogenovi radovi, Pikasovi i mnogih drugih, danas se našao i grafički prikaz srpskog fudbalskog asa.

Posetioci su mogli da priđu, pročitaju Matićevu biografiju i tu, u muzeju, saznaju da je potpisao ugovor sa Renom na dve sezone.
Evo i kako je to izgledalo:

Nekadašnji reprezentativac Srbije ima 35 godina, a tokom karijere igrao je za Kolubaru, slovačke Košice, holandski Vitese, Benfiku, Čelsi u dva mandata i Mančester Junajted.

Za Srbiju je odigrao 48 utakmica i postigao dva gola.

Bonus video: "KOSOVO JE SRBIJA!" Srbi u Parizu burno slavili titulu Novaka Đokovića na Rolan Garosu

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)