PA ONI MOGU UĆI I U LIGU ŠAMPIONA! Klub koji nikada nije "video Evropu" preti da sa Srbinom napravi čudo

Novosti online

09. 08. 2023. u 10:59

NI najveći fudbalski fanatici se nisu nadali da će Ki Klaksvik sa Farskih Ostrva rušiti jednog po jednog rivala u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

ПА ОНИ МОГУ УЋИ И У ЛИГУ ШАМПИОНА! Клуб који никада није видео Европу прети да са Србином направи чудо

FOTO: Profimedia

Ipak, igrači ovog kluba iz grada koji ima manje od 5.000 stanovnika nastavili su da žive najlepši san. U prvoj utakmici 3. kola je savladan norveški Molde sa 2:1.

Kada su u prvoj rundi za rivala dobili Ferencvaroš verovatno su svi očekivali lagan prolaz "fradija". Isto to se mislilo i u dvomeču sa Hekenom, ali fudbaleri Ki Klaksvika imali su drugačije planove, odlučili su da režiraju sjajan film, sa njima u glavnoj ulozi.

Nakon nove pobede, ovoga puta nad šampionom Norveške, niko više ne sme da se usudi i da otpiše tim trenera Magnea Hoseta koji je pobrao simpatije širom Evrope.

Da stvar za prvaka Farskih Ostrva bude još bolja, obezbeđeno je učešće u grupnoj fazi Lige konferencija (prvi put u istoriji ove zemlje). Ipak, čini se da Ki Klaksvik želi nešto više i ima pravo na to. Jer ko posle svega što je uradio ovaj klub do sada ima pravo da mu zabrani da se nada velikim stvarima.

Koliko je sve što rade igrači ovog tima fantastično, za "Novosti" je nakon eliminacije Hekena otkrio srpski fudbaler Deni Pavlović koji brani boje najveće senzacije leta.

Podsetimo, ukoliko bi Ki Klaksvik izbacio Molde (revanš u utorak od 19 časova), na poslednjem stepeniku pred ulazak u Ligu šampiona stajao bi mu najverovatnije Galatasaraj koji je u prvom meču u Ljubljani bio ubedljiv protiv Olimpije (3:0).

Jasno je da bi prvak Turske u tom dvomeču bio veliki favorit, ali zar to nisu bili svi timovi do sad...

BONUS VIDEO: MAJSTORIJA ZA TV ŠPICE: Ovako je Kvinsi Menig postigao sjajan gol na meču Vojvodina - Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)