SENZACIONALAN TRANSFER: Zvezda dovodi fudbalera Mančester junajteda?

Novosti online

06. 08. 2023. u 08:32

Dolaskom Baraka Bahara zaigrala je Zvezda atraktivan fudbal, a čini se da pojačanjima nije kraj. Grupna faza Lige šampiona dovoljna je da privuče nešto zvučnija imena na stadion Rajko Mitić, a jedno bi moglo da stigne iz Premijer lige.

СЕНЗАЦИОНАЛАН ТРАНСФЕР: Звезда доводи фудбалера Манчестер јунајтеда?

Foto: M. Vukadinović

Naime, kako prenosi britanski "San", crveno-beli zainteresovani su da u svoje redove dovedu češkog golmana iz Mančester junajteda  Mateja Kovara.

Sun dodaje da je dvadesettrogodišnji čuvar mreže na izlaznim vratima Old Traforda, a da je pravo Zvezda jedan od klubova koje bi mogao da pojača.

Kovar je stigao u Junajted pre tri godine, ali nije uspeo da izbori svoje mesto među stativama. Posle pozajmica, u Junajtedu su rešili da ga prodaju. San ističe da je Sparta iz Praga bila najzainteresovanija ali da ne može da odgovori finansijskim zahtevima iz Mančestera.

Tako, Crvena zvezda i Hal su trenutno favoriti za potpis golmana.

Da podsetimo, odmah po dolasku u klub Barak Bahar se odrekao golmana Milana Borjana i na stadion Rajko Mitić doveo sunarodnika Omrija Glazera.

BONUS VIDEO: Statua za Mesija u Mar del Plati

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (1)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?