ŽELI NAZAD U ŠPANIJU: Serhio Ramos bi da se vrati tamo gde je sve počelo

Tanjug

29. 06. 2023. u 14:30

NEKADAŠNjI fudbalski reprezentativac Španije Serhio Ramos želi da nastavi karijeru u Sevilji, prenosi španski sajt "Kadena Ser".

ЖЕЛИ НАЗАД У ШПАНИЈУ: Серхио Рамос би да се врати тамо где је све почело

FOTO: Tanjug/AP

Iskusni defanzivac je prethodne dve sezone igrao za Pari Sen Žermen, a ovaj 37-godišnjak je odbio da produži ugovor sa šampionom Francuske. On nije hteo da prihvati ponude klubova iz Saudijske Arabije, već želi da se vrati u tim iz Andaluzije u kojem je počeo igračku karijeru.

Međutim, španski mediji navode da Sevilji nije prioritet angažovanje Ramosa, pošto aktuelni osvajač Lige Evrope želi da stvori mladi tim. Ekipa koju sa klupe predvodi Hose Mendilibar ne može finansijski da odgovori na platu koju zahteva Ramos, ali je iskusni fudbaler poručio čelnicima kluba da mu zarada nije prioritet.

Ramos je igrao za Sevilju od 1996. do 2005. godine, a potom je 16 sezona nastupao za Real. Za reprezentaciju Španije odigrao je 180 mečeva i postigao je 23 gola.

Sevilja je prošle sezone zauzela 12. mesto u La Ligi, ali će igrati u Ligi šampiona, pošto je osvojila Ligu Evrope.

BONUS VIDEO: ŠAMPIONSKA ŽURKA NA MARAKANI: Crvena zvezda je (ponovo) šampion Srbije

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!