OVO JE DOKAZ KOLIKO JE ĐOKOVIĆ MOĆAN NA VIMBLDONU: Pred treći grend slem svi pričaju o Srbinu

Novosti online

29. 06. 2023. u 10:21

IAKO nije prvi nosilac, Novak Đoković je po mnogima najveći favorit da peti put uzastopno, a osmi ukupno osvoji Vimbldon. Sa tim se slaže i Simone Tartarini, trener italijanskog tenisera Lorenca Muzetija.

ОВО ЈЕ ДОКАЗ КОЛИКО ЈЕ ЂОКОВИЋ МОЋАН НА ВИМБЛДОНУ: Пред трећи гренд слем сви причају о Србину

FOTO: Tanjug/AP

Nema dileme da je najveća pretnja srpskom asu na putu ka 24. grend slem tituli Španac Karlos Alkaraz. Njihov duel nije moguć pre finala.

- Naravno da je Novak favorit, pre svega on je taj koji je ovaj turnir osvajao sedam puta i dolazi posle trijumfa u Parizu. On je definitivno igrač kog treba pobediti - rekao je Tartarini za "Tenni Fever".

Uprkos tome što je Alkaraz trijumfovao u Kvinsu, Muzetijev trener ne veruje da prvi igrač sveta može da pobedi Novaka u meču za trofej.

- Karlos je veliki ratnik i ima neverovatan kapacitet da se prilagodi svemu. Naravno da nije nepobediv, ali što više igra, to više napreduje. Ipak, ne verujem da bi mogao da pobedi Noleta ako se sretnu u vimbldonskom finalu, ali videćemo - zaključio je Tartarini.

Podsetimo, Vimbldon se igra od 3. do 16. jula. U muškoj konkurenciji titulu brani Novak Đoković, a u ženskoj Elena Ribakina.

BONUS VIDEO: PARIZ JE NjEGOV: Novak Đoković "prošetao" pehar Rolan Garosa Parizom

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NA SAMO DVA SATA AVIONOM OD BEOGRADA: Odlična destinacija za letovanje - svi detalji rezervacije i aranžmana