TSC SE POJAČAO IZ ZVEZDE: On će biti važan adut u borbi za Ligu šampiona

Novosti online

27. 06. 2023. u 20:34

DOSADAŠNjI fudbaler Crvene zvezde Petar Stanić potpisao je ugovor sa ekipom TSC-a, saopštio je klub iz Bačke Topole na svom zvaničnom Tviter nalogu.

ТСЦ СЕ ПОЈАЧАО ИЗ ЗВЕЗДЕ: Он ће бити важан адут у борби за Лигу шампиона

FOTO: FK Crvena zvezda

Klub je na društvenim mrežama poželeo dobrodošlicu mladom ofanzivnom veznom igraču koji je doveden kao veliko pojačanje za sezonu u kojoj ekipu Žarka Lazetića očekuju kvalifikacije za Ligu šampiona.

Kako saznaje "Mozzartsport", TSC je crveno-belima platio obeštećenje od 200.000 evra, a šampion Srbije je zadržao i 50 odsto od naredne prodaje.

Ovaj 21-godišnjak je u Crvenu zvezdu stigao 2021. godine iz pančevačkog Železničara, a prošlu sezonu je proveo na pozajmici u Spartaku iz Subotice. Za mladu reprezentaciju Srbije odigrao je tri utakmice.

Klub iz Bačke Topole je do sada u letnjem prelaznom roku angažovao golmana Nikolu Simića, desnog beka Jovana Vlalukina i napadača Lazara Mićića, ali očekuje se još pojačanja.

BONUS VIDEO: ŠAMPIONSKA ŽURKA NA MARAKANI: Crvena zvezda je (ponovo) šampion Srbije

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu