PA, DA LI JE MOGUĆE?! Jeftinija karta za meč Mančester junajteda nego za utakmicu omladinaca ova dva srpska kluba

Novosti online

08. 06. 2023. u 15:58

PRE nešto manje od mesec dana OFK Beograd i Zemun odigrali su derbi treće lige, odnosno beogradske zone, slavio je "minimalcem" klub koji nosi ime glavnog grada Srbije i zakoračio ka višem rangu. Danas su se isti klubovi našli u fokusu javnosti iz posebnog razloga.

ПА, ДА ЛИ ЈЕ МОГУЋЕ?! Јефтинија карта за меч Манчестер јунајтеда него за утакмицу омладинаца ова два српска клуба

Foto: EPA-EFE/TIM KEETON

Pomenuti duel nekadašnjih superligaša odlučivao je o tome ko će sezonu završiti na prvom mestu. OFK Beograd i Zemun imali su nakon pobede plavo-belih isti broj bodova, a "romantičari" su sezonu završili na prvoj poziciji zbog bolje gol razlike.

Iste timove sastavila je sudbina ponovo. Sastaće se ovoga puta omladinci, a ni taj meč nije mogao da prođe bez trzavica.

OFK Beograd će gostovati u Zemunu u 29. kolu Omladinske lige Beograda, a domaćin je doneo nepopularan potez o kojem bruji cela Srbija:

Navijači sa Karaburme moći će da prisustvuju meču, ali samo ukoliko kupe ulaznicu. I, naravno, ta rečenica ne sadrži u sebi ništa sporno, ali... organizator je odredio cenu od 5000 dinara za pojedinačnu kartu, a uz to goste uslovio na kupovinu najmanje 200 ulaznica.

- Sramna odluka uprave FK Zemun. Cena ulaznice 5.000 dinara za duel omladinske lige između Zemuna i OFK Beograda?! Jos jedan čin protiv fudbala, protiv sporta, protiv fer pleja, nista novo od FK Zemun...  Napisano je na zvaničnim društvenim mrežama OFK Beograda uz priloženi dopis Zemuna, koji je potpisao generalni sekretar kluba Đorđe Šarac.

Primera radi, najjeftinija ulaznica za meč Mančester junajteda u Premijer ligi košta 36 funti (4.905 dinara).

Bonus video:  Porodica promenila "Oče naš" zbog KK Partizan

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)