RONALDO OTKLONIO SVE DILEME: Portugalac otkrio gde nastavlja karijeru

Novosti online

02. 06. 2023. u 14:16

Kristijano Ronaldo je u januarskom prelaznom roku otišao u Al Nasr, a sada je razrešio sve dileme oko nastavka karijere.

РОНАЛДО ОТКЛОНИО СВЕ ДИЛЕМЕ: Португалац открио где наставља каријеру

Foto: EPA-EFE/STR

Ronaldo smatra da je liga Saudijske Arabije dobra, samo ima sitnica koje bi trebale da se isprave.

- Liga je veoma dobra. Mislim da imamo mnogo, mnogo prilika da još rastemo. Liga je konkurentna. Imamo veoma dobre timove, veoma dobre arapske igrače, ali infrastruktura bi morala da se unapredi. Čak bi i sudije, VAR sistem, trebali da budu malo brži. Mislim i da druge sitnice treba da se poboljšaju.

Onda je govorio i o budućnosti u klubu.

- Srećan sam ovde, želim da nastavim ovde. Po mom mišljenju, ako nastave da rade posao koji žele da rade ovde, u narednih pet godina, mislim da saudijska liga može da bude u prvih pet na svetu. Da budem iskren, očekivao sam da ću nešto osvojiti ove sezone, ali nije uvek onako kako mislimo ili kako želimo, ponekad nam je potrebna strast, doslednost i upornost da bismo postigli ono što želimo. Verujem da ćemo sledeće godine dosta napredovati, recimo u poslednjih pet-šest meseci tim je dosta napredovao, čak i liga, sve ekipe su napredovale.

BONUS VIDEO: ONI SU NAŠ PONOS! Posle Đokovića, Jokiću uručeno značajno priznanje

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SJAJNA VEST ZA SRBIJU! Povratak najboljeg strelca reprezentacije brži od očekivanog