UHAPŠEN BIVŠI IGRAČ BARSELONE: Osumnjičen da je pucao iz pištolja

Novosti online

25. 05. 2023. u 12:38

Brazilski fudbaler Daglas Pereira (32) bio je uhapšen pošto je osumnjičen da je 21. aprila pucao iz pištolja na javnom mestu, javio je "Globo Esporte", a sad ga čeka suđenje za ilegalno posedovanje vatrenog oružja i pucanje iz njega.

УХАПШЕН БИВШИ ИГРАЧ БАРСЕЛОНЕ: Осумњичен да је пуцао из пиштоља

FOTO: EPA

Nekadašnji fudbaler Barselone, čiji je član zvanično bio od 2014. do 2019. godine, osumnjičen je da iz pištolja pucao u vazduh na parkingu posle svađe sa grupom ljudi.

Pereira je prethodno pio alkohol na jednom brodu na jezeru Paranoa. Policija je posle pucnjave uhapsila Pereiru, ali pištolj nije pronašla. Fudbaler je pušten dva dana kasnije iz pritvora i sad ga očekuje suđenje zbog ilegalnog posedovanja vatrenog oružja i pucanja iz njega.

Barselona je 2014. godine dovela Pereiru iz Sao Paula za četiri miliona evra. Brazilac je od 2014. do 2019. upisao samo osam nastupa za katalonski klub, koji ga je slao na pozajmice u Sporting Hihon, Benfiku i Sivas. Bešiktaš ga je doveo kao slobodnog igrača 2019. godine, ali za turski sastav upisao je svega sedam nastupa tokom tri godine. Od 2022. godine je bez kluba.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)