NEOČEKIVANA PROMENA: Marakana u novom ruhu dočekuje Ligu šampiona

Novosti online

15. 05. 2023. u 17:00

Fudbalski klub Crvena zvezda je nedavno postao šestostruki uzastopni prvak Srbije, a u novu sezonu će njegov stadion ući uz značajnu promenu.

НЕОЧЕКИВАНА ПРОМЕНА: Маракана у новом руху дочекује Лигу шампиона

foto: EPA

Naime, evropska kuća fudbala (UEFA) će u saradnji sa Fudbalskim savezom Srbije na stadionu "Rajko Mitić" postaviti potpuno novo igralište, a taj teren će pritom biti sa hibridnom travom, javlja "Informer".

Takva podloga u Srbiji još postoji na samo tri sportska objekta, TSC areni u Bačkoj Palanci, te novim stadionima koji su izgrađeni u Leskovcu i Loznici.

Podsetimo, zbog izvrsnog koeficijenta naše zemlje na UEFA rang listi, prvak Srbije će ove jeseni biti učesnik grupne faze Lige šampiona, dok će drugi predstavnik, po redosledu na tabeli na kraju Superlige, učestvovati u kvalifikacijama za elitno nadmetanje.

Trenutno drugu poziciju dele TSC i Čukarički, koji dva kola pre kraja sezone imaju po četiri boda više od četvrtoplasiranog Partizana.

Bonus video: POVRATAK IZ SNOVA: Uroš Spajić se oporavio i dao najlepši gol na meču Zvezda - Čukarički

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a