NI VLAHOVIĆ NIJE MOGAO DA VERUJE: Juventus "ispustio" brzi voz za Ligu šampiona

Novosti online

30. 04. 2023. u 22:46

​JUVENTUS je posle tri uzastopna poraza u Seriji A konačno zaustaivo tu crnu seriju, ali su njegovi fudbaleri ostali razočarani kako je okončano gostovanje Bolonji.

НИ ВЛАХОВИЋ НИЈЕ МОГАО ДА ВЕРУЈЕ: Јувентус испустио брзи воз за Лигу шампиона

FOTO: Tanjug/AP

Nakon izgubljenih mečeva od Lacija, Sasuola i Napolija (koji je ranije tokom dana malo prerano počeo da slavi titulu koju čeka 33 godine), Juventus je odigrao 1:1 kao gost Bolonje. A mogao je i do celog plena u zanimljivoj završnici.


Najpre je ekipa u kojoj je od Srba jedini starter bio Filip Kostić - gubila.
Orsolini se za to pobrinuo pogotkom iz penala u 10. minutu, da bi potom jedanaesterac imala i "stara dama", ali taj iz 31. minuta nije bio realizovan za šta se "pobrinuo" Arkadiuš Milik.


Iako se on iskupio za taj kiks i dao gol u 61. minutu, sedam minuta pre kraja odmenio ga je Dušan Vlahović koji je bio akter najopasnije akcije Juventusa u finišu.


Tada je "povukao" odbranu na sebe, a na loptu natrčao još jedan rezervista torinskog kluba, Argentinac Soule, no umesto u mrežu, loptu je sa 12-13 metara poslao "nebu pod oblake". Vlahović je, kao i ostatak ekipe Juventus, u neverici gledao kako ta šansa odlazi u nepovrat.


Dok je Bolonja ostala osma, maltene bez šansi da se domogne šestog mesta koje vodi u Ligu konferencija (šest kola pre kraja prvenstva Roma joj beži 12 bodova), Juventus je ostao šesti, ali nije uspeo da zadrži prednost koju je do ovog vikenda imao u odnosu na Inter, odnosno da umakne Milanu i Romi.


Naime, posle ovog remija, "Juve" je treći sa 60 bodova, a četvrto mesto, sa po 57, dele Inter, Milan i Roma. Upravo je četvrta pozicija poslednja koja vodi u Ligu šampiona.

Bonus video: POVRATAK IZ SNOVA: Uroš Spajić se oporavio i dao najlepši gol na meču Zvezda - Čukarički

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!