REAL POSTAVIO ZAHTEVE PARTIZANU! Madriđani ovo traže od crno-belih, evo kakav su odgovor dobili pred meč u Beogradu

Novosti online

01. 05. 2023. u 00:02

PARTIZAN i Real će, posle velikih incidenata koji su obeležili njihov drugi meč Top 8 faze Evrolige igrati u Beogradu, pa pred dolazak u srpsku prestonicu španski gigant je poslao listu zahteva crno-belima koja se tiče dodatnih mera bezbednosti.

РЕАЛ ПОСТАВИО ЗАХТЕВЕ ПАРТИЗАНУ! Мадриђани ово траже од црно-белих, ево какав су одговор добили пред меч у Београду

EuroleagueTV

Podsetimo, dva dana posle neočekivanog poraza doživljenog u utorak, kada je Kevin Panter dao trojku za trijumf beogradskog kluba u poslednjoj sekundi, Real se nadao da će se osvetiti, ali je Partizan bio daleko ubedljiviji i opet nadigrao favorita usred Madrida.

Taj sportski deo priče zasenila je tuča koja se desila u 38. minutu (VIDEO). Usled nje je utakmica prevremeno završena, a Evroliga je izrekla oštre kazne. Pred dolazak Madriđana u Beograd, desila se zanimljiva situacija.

Naime, kako javlja "Sport klub", najveći izraelski sportski sajt Valasport došao je do liste zahteva koju su predstavnici Reala dostavili srpskom predstavniku, zabrinuti za sigurnost svoje ekspedicije.

Na tom spisku pojačanih mera bezbednosti koje Real zahteva su, pored ostalih: 

  • Autobus da "pokupi" igrače i osoblje Reala odmah po iskrcavanju iz aviona, kako bi boravak na terminalu bio izbegnut, a samim tim i kontakt sa javnošću;
  • Policija da izbliza prati delegaciju od aerodroma do hotela, zatim od hotela do hale i nazad kada je u pitanju trening, kao i od hotela do aerodroma;
  • Obezbeđenje će morati da bude prisutno 24 časa oko hotela u kojem će Real odsedati;
  • Obezbeđenje će morati da bude pojačano tokom odigravanja utakmice, i to u čitavoj hali, a naročito u okolini Realove klupe.

Valasport, čije informacije možete videti klikom OVDE, navodi da je Partizan odobrio sve zahteve, baš kao i pripadnici srpske policije.

Treća utakmica ove četvrtfinane serije, koja se igra dok neko ne ostvari tri pobede, na programu je u utorak od 20.30 u Beogradu. Prenos uživo možete pratiti na portalu "Novosti", na čijim sportskim stranicama vas već čeka obilje zanimljivog materijala.

Bonus video: MADRID OVAKVU CRNO-BELU SCENU NE PAMTI: "Grobari" izašli na ulice prestonice Španije, a onda... (VIDEO)

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 16:44

Komentari (7)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!