UŽASNA SCENA NA BANOVOM BRDU: Jezivo, navijač Partizana bakljom napao policajca

Novosti online

11. 04. 2023. u 20:52

ČUKARIČKI i Partizan su započeli, ali ne i završili svoj prvenstveni duel u utorak, jer je posle divljanja navijača Partizana utakmica prekinuta.

УЖАСНА СЦЕНА НА БАНОВОМ БРДУ: Језиво, навијач Партизана бакљом напао полицајца

FOTO: M. Vukadinović

Podsetimo, navijači crno-belih su u uvodnom periodu meča u kratkim razmacima ubacivali baklje na teren i duel je stoga morao da bude nekoliko puta prekidan.

Glavni sudija Milan Mitić je triput išao kod delegata, a kada su baklje četvrti put ubačene - arbitar je prekinuo utakmicu i naloženo je pražnjenje tribine na kojoj su bile najvatrenije pristalice kluba iz Humske.

Policijske snage tada su došle do dela tribina namenjenog gostujućim navijačima u nameri da ih izbace sa stadiona, ali su ih tada napali navijači. Tom prilikom, jedan od navijača Partizana je upalio baklju i napao pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova.

Srećom, ovoga puta su izbenute tragične posledice, kao kada je svojevremeno žandarm Nebojša Trajković bakljom opečen na utakmici Crvene zvezde, usled čega je ostao invalid.

Meč je nakon polučasovnog prekida ipak nastavljen, da bi potom veoma brzo ponovo bio opet prekinut, jer je pomoćni sudija pogođen stolicom, i to sa dela tribine gde su takođe bili navijači Partizana. 

Ponovo su se praznile tribine, ali posle toga meč nije nastavljen. Kako je Tanjug javio, "Čukarički je bio za nastavak utakmice, ali ne i Partizan".

Imajući u vidu da su crno-beli odbili da igraju, o čemu svedoči i scena kada je jedan od prvotimaca iz Humske o tome obavestio sudije (VIDEO), odlučeno je da utakmica bude nastavljena u sredu od 18 časova, i to od 22. minuta ovog fudbalskog duela koji je trebalo da predstavlja derbi 30. kola prvenstva Srbije.

Bonus video: VELIKA FRKA NA MARAKANI: Ružne scene obeležile kraj 169. "večitog derbija"

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (6)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri