NOVAKOVA DECA U CENTRU PAŽNJE: Ovako je Stefan Đoković reagovao kada mu je tata dospeo u probleme protiv autsajdera, a Tara... (FOTO)

Novosti online

11. 04. 2023. u 16:45 >> 17:52

NOVAK Đoković je u utorak počeo pohod na ATP turnir masters serije u Monte Karlu, a kako je natrčao na rane probleme, u pomoć je "pristigao" i njegov sin.

НОВАКОВА ДЕЦА У ЦЕНТРУ ПАЖЊЕ: Овако је Стефан Ђоковић реаговао када му је тата доспео у проблеме против аутсајдера, а Тара... (ФОТО)

Foto: Printskrin/Twitter/@TennisTV

Podsetimo, Noletov prvi rival, i to u drugom kolu (u uvodnom je srpski as bio slobodan) bio je Ivan Gahov, Rus koji je tek 198. na svetskom rangiranju.

Iako je tek dan ranije ovaj 26-godišnjak ostvario prvu ATP pobedu, u petom gemu uvodnog seta došao je do dve brejk lopte.

Novak je uspeo da se iz te nezgodne situacije izvuče, a nakon aplauza publike posle Srbinovog poena za 40:40, tribine su se utišale, da bi se potom čulo samo glasno "Ajde!".

Svi su pogledali ka mestu gde se nalaze Noletovi najbliži, kako saradnici tako i članovi porodice, a tamo je Stefan Đoković, stojeći uz ogradu, rešio da glasnim bodrenjem "trgne" oca.

Posebna priča bila je Novakova ćerka, Tara, koja je red iza brata - "imala preča posla": skrivala se ispod ćebeta, a potom se, kako deci i dolikuje, igrala.

Prenos vrlo zanimljivog meča Novak Đoković - Ivan Gahov možete uživo da pratite uz portal "Novosti".

ATP Monte Karlo - Turnir koji je Novak Đoković "jedva čekao"

Đoković je turnir u Kneževini osvojio dva puta, ali ne u skorije vreme - 2013. i 2015. godine.

Prošle sezone zaustavljen je u drugom kolu od Alehandra Davidoviča Fokine, a upravo je nadmetanje u Monte Karlu turnir koji Novak najduže čeka da ponovo osvoji, kada se radi o najvećim takmičenjima - mastersima i grend slemovima.

Pratite i dalje sve vesti o Noletu na sportskim stranicama "Novosti". Na sasvim ste dobrom mestu.

BONUS VIDEO - Ovako je Srđan Đoković proslavio Novakovu titulu u Melburnu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)