ČUKARIČKI i Partizan su započeli, ali ne i završili svoj prvenstveni duel u utorak, jer je posle divljanja navijača Partizana utakmica prekinuta.

Backe

12.04.2023. 02:40

Ovo je sramota, toje sramota drzave Srbije jer je utakmica igrana na teretoriji Srbije a drzavno rukovodstvo ne preduzima nista da bi sprecilo nasilja na utakmicama. Sramota je i za FSS koji nece da se uvati u kostac sa huliganima jer FSS prestavlja sve klubove. FSS jedino sto zna da papreno kazni klubove a niko nema da kazni njih jer oni su drugi aktor posle drzave da budu kaznjeni. Pitam se kako klubovi mogu bilo sta da sprece, nemaju pravo po srpskom zakonu. Zato drzavni vrh Treba naci nacina da nestanu huligani kao nekada Premijerka Engleske. Pre svega dali je iko siguran da su to bili navijaci Partizana ili nekog drugo tima da bi se Partizam sklonio sa njihovog puta ka Evropi.

boki

12.04.2023. 06:56

Srsmota za drzavu i FSS da stotinjak huligsna godunama prave nered a Partizan ih podrzava.Kako u ozbiljnim drzavama brzo rese sa huluganims ovde neko stiti kruminal godinama.Partizan kazniti idkljucenjem uz supre lige u 2.ligu

Karlo Veliki

12.04.2023. 12:14

Slazem se da je jezivo i za dugogodisnji zatvor, ali da li ste isto pisali kada je Uros Misic policajcu ugurao baklju u usta, i koliko je godina robije dobio?