ŠTO JE DOSTA, DOSTA JE! Čelsi otpustio Grejema Potera

Novosti online

02. 04. 2023. u 21:29

FUDBALSKI klub Čelsi potvrdio je ove večeri da je Grejem Poter otpušten sa mesta trenera prvog tima.

ШТО ЈЕ ДОСТА, ДОСТА ЈЕ! Челси отпустио Грејема Потера

FOTO: EPA

Plavci su na poslednjoj utakmici Premijer lige izgubili od Aston Vile sa 2:0 na svom terenu i to je bila kap koja je prelila čašu.

Navijači Čelsija su na toj utakmici okačili transparent na kome je pisalo "što je dosta, dosta je ", aludirajući da bi Poteru trebalo uručiti otkaz, a to su čelnici kluba i uradili.

Poter je na klupu Čelsija stigao osmog septembra, što znači da je na klupi ekipe iz Londona proveo nepunih sedam meseci.

Za to vreme nije uspeo da beleži sjajne rezultate u Premijer ligi, ekipa se trenutno nalazi na 11. mestu sa 38 bodova i gotovo je nemoguće da će se izboriti da i sledeće godine igrati u Ligi šampiona.

Jedino vredno pomena je to što je uspeo da u osmini finala Lige šampiona eliminiše Borusiju iz Dortmunda, i u četvrtfinalu će Ćelsi igrati protiv Real Madrida, ali taj meč na klupi Poter, neće dočekati.

- Zahvalili bismo se Grejemu na svom trudu i doprinosu i želimo mu sve najbolje u budućnsoti - stoji u saopštenju kluba.

Na njegovo mesto će privremeno sesti Bruno Saltor i on bi trebalo da završi tekuću sezonu na klupi Čelsija pre nego što klub promoviše novog trenera. To će, prema najavama iz Nemačke biti Julijan Nagelsman.

TABELA PREMIJER LIGE

BONUS VIDEO:  Proslava titule Lige šampiona na trgu u Madridu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ALBANCI NAPALI SRPSKE NAVIJAČE! Počeli tuču na EURO 2024, ali kada se čulo Juriiiš! - nisu se proveli dobro (VIDEO)