NAVIJAČI LIVERPULA MU OVO NEĆE OPROSTITI: Gvardiola je urnebesnom reakcijom doveo do toga da fudbaler postane "persona non grata" na Enfildu

Novosti online

02. 04. 2023. u 16:30

LIVERPUL je u toku jučerašnjeg dana poražen u derbiju kola Premijer lige sa 4:1 od Mančester sitija, koji je tako nastavio poteru za liderom, Arsenalom.

НАВИЈАЧИ ЛИВЕРПУЛА МУ ОВО НЕЋЕ ОПРОСТИТИ: Гвардиола је урнебесном реакцијом довео до тога да фудбалер постане персона нон грата на Енфилду

FOTO: Printskrin

Siti je gubio 1:0 nakon što je Mohamed Salah doveo "redse" u vođstvo, ali je onda počela ofanziva 'građana", koji su postigli četiri gola i ostvarili važnu pobedu.

Nakon što je Hulijan Alvarez postigao gol za 1:1 u prvom poluvremenu, menadžer Sitija Pep Gvardiola je preterao u slavlju, slavivši pred rezervnim igračima Liverpula.

I dok je Kostas Cimikas ignorisao Gvardiolu, vezista Liverpula Artur Melo primećen je kako se rukuje sa Gvardiolom dok je ovaj slavio Alvarezov gol.

Brazilski vezista, koji je ove sezone na pozajmici iz Juventusa, rukovao se sa menadžerom Sitija, a činilo se i da se nasmejao, na veliku ljutnju navijača Liverpula.

Niko od njih ne razume kako igrač koji je pod ugovorom sa timom sa "Enfilda" može ovako da se ponaša u trenutku kada Pep slavi gol koji je postigao Liverpul.

Hiljade komentare nakon ovoga urnebesnog videa govore da će Melo od sada postati "persona non grata" na Liverpulovom zdanju.

BONUS VIDEO: "POČELI SMO, NEĆEMO SE ZAUSTAVITI": Batak oduševljen pobedom nad Partizanom

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK: Karlos Alkaraz izbačen sa turnira u Madridu! Imitirao Nadala, pa morao da pakuje kofere, kao i Rafa (VIDEO)