SKANDAL U FRANCUSKOJ: Odbio da prekine post, pa odstranjen iz tima

Novosti online

02. 04. 2023. u 15:52

MEČ između Nanta i Remsa bila sasvim obična utakmica da se u najavi nije dogodilo nešto zaista neobično.

СКАНДАЛ У ФРАНЦУСКОЈ: Одбио да прекине пост, па одстрањен из тима

FOTO: EPA

Naime, jedan od fudbalera Nanta Jauen Hadžam izbačen je iz tima za današnji meč, a razlog je neverovatan. Njegov trener ga je zamolio da danas ne posti jer ima utakmicu. Hadžam je to odbio, a trener ga je izbacio iz tima za današnji meč i time podigao veliku medijsku prašinu u Francuskoj.

- Trener Nanta Antoan Kombuare odlučio je danas da izbaci Hadžama iz tima. To se dogodilo nakon što je fudbaler odbio da prekine post jer danas ima utakmicu. To je bio direktan zahtev stratega  - prenose francuski mediji.

Antoan Kombuare je poznat kao trener koji ima svoj tvrdokoran stav, a to je poznato od 2009. godine kada je trenirao PSŽ.

Imam vrlo jednostavno pravilo kada je u pitanju post. Ramazan tokom nedelje nije problem, ali kada je dan utakmice zabranjujem igračima da poste. Oni koji poste, ostanu kod kuće, prosto je.

- Neću da se igram sa njihovim zdravljem, niti ću ih dovoditi u problem. Kada ne jedete ceo dan, postaje komplikovano - rekao je jednom Kombuare.

Ostali islamski igrači odlučili su da danas ne poste kako bi mogli da odigraju utakmicu za svoj klub. Međutim, pitanje je da li je trener ovoga puta rekao istinu, jer veliki broj igrača koji poste i pružaju odlične partije na terenu.

Zanimljivo je i da je Hadžam ove sezone već igrao tokom Ramazana za svoju reprezentaciju, a to je Alžir. Slavili su pobedu od 1:0 protiv Nigera.

Hadžam je i tada postio i pružio veoma dobru partiju, a prekinuo je post 20 minuta pre kraja utakmice kada je počeo iftar.

BONUS VIDEO: "POČELI SMO, NEĆEMO SE ZAUSTAVITI": Batak oduševljen pobedom nad Partizanom

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu