POBEDA ZA NAGELSMANA: Igrači Bajerna iz medija saznali da je mladi trener otpušten

Tanjug

02. 04. 2023. u 15:41

FUDBALER Bajerna Benžamin Pavar izjavio je danas da su igrači minhenskog kluba iz medija saznali da je rukovodstvo nemačkog šampiona smenilo trenera Julijana Nagelsmana, prenosi "Bild".

ПОБЕДА ЗА НАГЕЛСМАНА: Играчи Бајерна из медија сазнали да је млади тренер отпуштен

FOTO: Tanjug/AP

Čelnici kluba "Alijanc Arene" su pre deset dana smenili 35-godišnjeg stručnjaka zbog loših igara u Bundesligi, a na njegovo mesto je postavljen Tomas Tuhel.

Bajern se vratio na prvo mesto na tabeli Bundeslige, pošto je sinoć u derbiju 26. kola u Minhenu savladao Borusiju iz Dortmunda rezultatom 4:2. Na ovom meču na klupi minhenskog kluba debitovao je Tuhel.

- Iz medija smo saznali da je Nagelsman dobio otkaz, a onda je tek klub to zvanično objavio. Bili smo veoma iznenađeni, zato pobedu protiv Borusije želim da posvetim Nagelsmanu. Međutim, to je fudbal, mi igrači ne donosimo te odluke - rekao je Pavar.

On je pohvalio novog stratega.

- Tuhel je zaista odličan trener, to je već dokazao. Ima isti mentalitet kao i ja, ali kao Bajern. To me posebno raduje - istakao je fudbaler Bajerna.

BONUS VIDEO: "DANAS JE SVE BILO KONTRA": Igor Duljaj o "jeftino" primljenim golovima Partizana u Novom Sadu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OMILJENA DESTINACIJA SRBA: Kako i za koliko para da posetite ovo ostrvo