NEOČEKIVANI I IZNENADNI PROBLEMI KATALONSKOG KLUBA: Barselona bi mogla da "odleti" iz Lige šampiona

Novosti online

23. 03. 2023. u 20:30

ODLIČNU sezonu Barselone, koju samo čudo može da spreči da vrati šampionski pehar na "Kamp Nou", mogla bi ozbiljno da pokvari najava pokretanja disciplinske prijave od strane UEFA zbog "slučaja Negreira".

НЕОЧЕКИВАНИ И ИЗНЕНАДНИ ПРОБЛЕМИ КАТАЛОНСКОГ КЛУБА:  Барселона би могла да одлети из Лиге шампиона

FOTO: AP/Tanjug

Cela priča vezana je za navodnu naknadu u iznosu od 7.300.000 evra koja je pripala potpredsedniku Tehničkog komiteta sudija Hoze Mariji Enrikesu Negreiri u periodu od 1964. do 2018, čime su stvoreni uslovi za favorizovanje Barselone na terenu od strane sudija.

Valja napomenuti i da su čelnici UEFA još pre otvaranja postupka komunicirali sa čelnicika FS Španije i da su još 24. februara zatražili "potpune informacije o ovoj temi".

- Ako UEFA zaključi da je klub direktno ili indirektno uključen u bilo koju aktivnost koja ima za cilj organizovanje ili uticanje na rezultat utakmica na nacionalnom ili međunarodnom nivou, taj klub neće moći da učestvuje u takmičenju - stoji u pravilniku Lige šampiona.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna