PROMENE U ZVEZDI: Milojeviću se trese stolica, pominje se i stranac za Ligu šampiona

Novosti online

21. 03. 2023. u 11:54

Fudbaleri Crvene zvezde sigurnim koracima idu ka šampionskoj tituli, ali i trofeju u Kupu.

ПРОМЕНЕ У ЗВЕЗДИ: Милојевићу се тресе столица, помиње се и странац за Лигу шампиона

FOTO: FK Crvena zvezda

Zvezda je ubedljivo prva na tabeli Superlige Srbije sa 73 boda, 18 više od drugoplasiranog TSC-a i 19 od Partizana koji je na trećem mestu. Titula ove sezone donosi direktan plasman u grupnu fazu Lige šampiona, pa se zbog toga svaki kiks u prvenstvu smatra tragedijom.

Crveno-beli su pred reprezentativnu pauzu odigrali 1:1 protiv Napretka u Kruševcu i duhovi na Marakani momentalno su se probudili. Šef stručnog štaba Crvene zvezde Miloš Milojević za ovaj neuspeh okrivio je igrače.

- Dobio sam odgovore na pitanja ko može, a ko ne može da iznese zahteve. Nisam zadovoljan utakmicom, po ko zna koji put moram da se pravdam za loš mentalitet svojih igrača. Motivacija je bila na drugoligaškom nivou, odnos u drugom poluvremenu katastrofalan. Prvo smo odigrali korektno, ništa više od toga, dok smo u nastavku sve vreme čekali da protivnik postigne gol i verujem da su moji igrači srećni zbog Napretkovog pogotka. Time ne oduzimam ništa rivalu, bod domaćina je i plod njihove dobre igre - rekao je Miloš Milojević na konferenciji za medije.

"Sportski žurnal" se u današnjem broju dotakao Milojevićevih teških reči igračima koje je "bacio pod voz". Sve se više postavlja pitanje da li će Milojević voditi tim sledeće sezone.

- Sve je jasnije da će i mašinovođa Miloš teško izbeći ulogu viška kad se završi aktuelna sezona. Tokom kompletnog proleća u zvezdaškoj javnosti su aktuelne priče da Milojević neće voditi ekipu u Ligi šampiona i da se uveliko traži zamena, takođe i da je nekoliko stranih trenera u igri. Posle startnog remija sa Vojvodinom 'šuškalo' se i o ekspresnoj promeni, ali nije rukovodstvo povuklo takav potez i sa istim trenerom ide ka trofejima - navodi se u današnjem izdanju "Sportskog žurnala" i dodaje da je potrebno mnogo dobrih poteza da bi se stvorio tim vredan igranja Lige šampiona.

Ostaje da se vidi šta će crveno-beli odlučiti i kakve su šanse da baš Milojević bude prvi trener i sledeće sezone.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili