MILOJEVIĆ "BESAN KAO RIS"! "Dobio sam odgovore na pitanja ko može, a ko ne može da iznese zahteve"

Novosti online

19. 03. 2023. u 19:50

TRENER fudbalera Crvene zvezde Miloš Milojević izjavio je večeras da je njegov klub kažnjen za promašaje na meču protiv Napretka, a facijalna ekspresija stratega tima iz Ljutice Bogdana govorila je o tome koliko je samo bio besan na svoje igrače.

МИЛОЈЕВИЋ БЕСАН КАО РИС! Добио сам одговоре на питања ко може, а ко не може да изнесе захтеве

FOTO: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Napretka i Crvene zvezde odigrali su večeras u Kruševcu bez pobednika, 1:1 u 27 kolu Superlige Srbije, a prema rečima Milojevića, za pojedine bi ovo mogao biti i jedan od poslednjih mečeva u crveno-belom dresu beogradskog velikana.

- Utakmica u kojoj ne iskoristimo šanse i budemo kažnjeni iz tri povezane greške. Prvo bespotreban faul, zatim loša reakcija i onda 'spavanje' na drugoj lopti, to se kažnjava. Dobio sam odgovore na pitanja ko može, a ko ne može da iznese zahteve, neki igrači su samo jaki na rečima, a kada se pređe na dela, nema ih. Bilo je i dobrih stvari, ali nedovoljno da se pobedi u Kruševcu - rekao je Milojević, preneo je zvanični sajt kluba.

U Superligi Srbije sledi reprezentativna pauza od dve nedelje.

- Prijaće sa mentalnog aspekta, ali ima mnogo igrača, koji pauzu moraju da iskoriste da dodatno rade, jer smatram da im odmor nije potreban, s obzirom da nisu imali minutažu - dodao je trener Crvene zvezde.

Milojević je na kraju istakao da najviše zbog toga što fudbaleri Crvene zvezde nisu nagradili navijače pobedom.

- Žao mi je zbog navijača, dođu, igramo 45 minuta odlično, ali mentalitet je takav kakav jeste, i za to nam treba promena u sastavu. Ko može da prati naš 'voz' može, ko ne može, ne može - zaključio je Milojević.

BONUS VIDEO: Džajić i Pižon ulaze na Skupštinu sa Zečevićem

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati