STRATEG JUVENTUSA MASIMILIJANO ALEGRI NEMA DILEMU: Najbolja Vlahovićeva partija u našem timu

Novosti online

20. 03. 2023. u 16:45

OD "otpisanih" do gotovo ravnopravnih u borbi za Ligu šampiona. Juventus je posle kazne saveza o oduzimanju 15 bodova bio bliže dnu nego sredini tabele, a posle serije dobrih rezultata i velike pobede nad Interom u Milanu nalazi se na sedmom mestu sa 41. osvojenim bodom što je samo sedam manje od Milana na "koti 4" 11 kola pre kraja Serije A.

СТРАТЕГ ЈУВЕНТУСА МАСИМИЛИЈАНО АЛЕГРИ НЕМА ДИЛЕМУ: Најбоља Влаховићева партија у нашем тиму

Foto: AP

- Ovaj tim ima srce i odlučnost. Uvek kažem da nije lako onima, koji nisu u ovoj situaciji. Oduzeto nam je 15 bodova, to nije lako, ali došli smo do četvrtfinala Lige Evrope, polufinala Kupa Italije i zadržali smo strast prema onome što radimo - izjavio je strateg "Stare dame" Masimilijano Alegri.

Značajan doprinos pobedi dali su srpski internacionalci Dušan Vlahović i Filip Kostić.

- Ceo tim se generalno popravio. Mislim da je sada Dušan Vlahović odigrao najbolju utakmicu od dolaska u Juventus, a Kostić je mnogo napredovao defanzivno i u tajmingu. Izbor završnog pasa kada napadamo moramo da popravimo, ali ovaj tim ima srce i odlučnost - zaključio je Alegri.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024