ROBERTO MARTINEZ VERUJE U ISKUSNOG SUPERSTARA: Ronaldo nastavlja dalje sa Portugalcima

Novosti online

17. 03. 2023. u 21:45

BOLNI poraz od Maroka u četvrtfinalu Mundijala u Kataru po mnogima je trebalo da predstavlja tačku na bogatu reprezentativnu karijeru Kristijana Ronalda, ali nije.

РОБЕРТО МАРТИНЕЗ ВЕРУЈЕ У ИСКУСНОГ СУПЕРСТАРА: Роналдо наставља даље са Португалцима

Foto: EPA-EFE/STR

Novi selektor Portugalije Roberto Martinez nije razmišljao na taj način pa je uputio poziv 38-godišnjem superstaru za predstojeće kvalifikacione utakmice za Evropsko prvenstvo protiv Lihtenštajna na domaćem terenu 23. marta i na gostovanju Luksemburgu četiri dana kasnije.

- Sreo sam se sa svih 26 igrača koji su bili u Kataru. Važno je da pričamo, da vidim njihovu posvećenost. A, Ronaldo je veoma posvećen fudbaler. Ovo je moja odluka. On može da nam donese iskustvo, jako je bitna osoba za tim. Ne interesuju me godine. Kristijano ima osobine pobednika i želim da to prenese na ostale igrače. Što se tiče statusa, ima isti kao i svi ostali u timu - istakao je selektor Roberto Martinez.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju