KONTE PROGOVORIO O BRAZILCU: Rišarlsion je bio iskren kada je rekao da mu sezona nije dobra

Tanjug

10. 03. 2023. u 18:52

MENADžER Totenhema Antonio Konte izjavio je danas da misli da Rišarlison igra loše ove sezone.

КОНТЕ ПРОГОВОРИО О БРАЗИЛЦУ: Ришарлсион је био искрен када је рекао да му сезона није добра

FOTO: AP

Fudbaler "pevaca" i brazilski reprezentativac istakao je juče da je nezadovoljan minutažom koju ima u londonskom klubu, prenosi "Skaj".

Rišarlison je u letnjem prelaznom roku za 60 miliona funti stigao iz Evertona u Totenhem. Londonski klub je eliminisan iz Lige šampiona, pošto je odigrao bez golova sa Milanom u revanš meču osmine finala ovog takmičenja. "Rosoneri" su u prvom duelu slavili sa 1:0.

- Išlo je dobro, imali smo niz od dve pobede protiv Vest Hema i Čelsija. Odjednom me je stavio na klupu, protiv Vulverhemptona sam igrao pet minuta. Pitao sam zbog čega je to tako, ali oni mi nisu ništa rekli - izjavio je Rišarlison posle meča.

Konte je istakao da će brazilskom napadaču sigurno dati šansu ako je zasluži.

- Pre svega, pogledao sam njegov intervju. Nije kritikovao mene već je rekao da je njegova sezona loša. I u pravu je. Njegova sezona nije dobra. Bio je povređen, pa je igrao i dao gol u Ligi šampiona. Onda je otišao na Mundijal i ozbiljno se povredio. Nije dao nijedan gol u ligi. Mislim da je bio iskren kada je rekao da mu sezona nije dobra. Ali nije još gotova. Ako zasluži, daću mu šansu - izjavio je Konte, prenosi "Mocartsport".

Dodao je da Rišarlison mora više da se fokusira na tim.

- Što se tiče ostatka intervjua napravio je grešku. Kada pričate u prvom licu jednine umesto množine, onda to znači da ste sebični. Uvek govorim svojima igračima da moraju da koriste zamenicu "mi" umesto "ja" ako žele da urade nešto bitno i da osvoje trofej. U suprotnom, misle samo o sebi. Rišarlison je napravio grešku i izvinio se. Lepo je što smo "unutra" razjasnili neke stvari. U tom aspektu moramo da budemo bolji. Moramo da više budemo kolektiv i da pokažemo više pozitivnog duha u teškim situacijama - zaključio je Konte.

Podsetimo, Totenhem je trenutno četvrti na tabeli Premijer lige sa 45 bodova.

BONUS VIDEO: "STRAH JE ČUDO": Duljaj posle novog kiksa Partizana: Najgore je kad se izgubi samopouzdanje

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024