ŠTA JE SA NENADOM LALATOVIĆEM? Novi trener Mladosti GAT propustio konferenciju

Novosti online

10. 03. 2023. u 15:42

NENAD Lalatović preuzeo je Mladost GAT i očekivalo se da će se obratiti javnosti pred gostovanje svoje nove ekipu Spartaku u Subotici. Ipak, to se nije dogodilo.

ШТА ЈЕ СА НЕНАДОМ ЛАЛАТОВИЋЕМ? Нови тренер Младости ГАТ пропустио конференцију

FOTO: FK Crvena zvezda

U četvrtak je stigla potvrda da je srpski stručnjak postao trener tima iz Novog Sada. Očekivalo se da će danas na konferenciji pred duel sa "golubovima" biti i zvanično predstavljen. No, umesto njega pred novinarima se pojavio jedan od njegovih pomoćnika, Milan Vještica.

- Sutra nas očekuje jedna bitna i teška utakmica. Ekipa Spartaka je jedna čvrsta i organizovana ekipa koja u poslednja tri kola ne zna za poraz. Sigurno je da su u prednosti što se psihološkog plana tiče. Što se nas tiče, spremno dočekujemo ovu utakmicu i daćemo sve od sebe da ostvarimo dobar rezultat - rekao je Vještica.

On je napomenuo da su uslovi rada u Mladosti zadovoljavajući, da se upoznaju sa timom i da nije bilo puno vremena za rad budući da je juče obavljen prvi trening sa ekipom.

Podsetimo, utakmica Spartak - Mladost GAT na programu je sutra od 18 sati, a ekipa iz Novog Sada je trenutno na 15. mestu na tabeli sa 17 bodova.

BONUS VIDEO: "STRAH JE ČUDO": Duljaj posle novog kiksa Partizana: Najgore je kad se izgubi samopouzdanje

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AMERI U ŠOKU: Srpski monah im otkrio kako je Darko Miličić uspeo, a on - zašto se odrekao košarke, kupio 10.000 riba i nokautirao konja