U SPARTAKU OGORČENI SUĐENJEM: Pokradeni smo u Ivanjici

Novosti online

14. 02. 2023. u 15:40

FUDBALSKI klub Spartak iz Subotice obratio se javnosti na svojim društvenim mrežama zbog, kako u ovom klubu tvrde, neregularnosti u meču 21. kola Super lige Srbije protiv Javora u Ivanjici. Subotičani su ogorčeni jer smatraju da njihovoj ekipi nije dosuđen jedanaesterac i da takva greška nije slučajna.

У СПАРТАКУ ОГОРЧЕНИ СУЂЕЊЕМ: Покрадени смо у Ивањици

FOTO: M. Vukadinović

- Poštovana sportska javnosti, nakon dešavanja na prvenstvenoj utakmici u okviru 21. kola Super lige Srbije koja se odigrala u nedelju u Ivanjici između FK Javor Matis i FK Spartak Ždrepčeva krv, a završena je pobedom domaće ekipe 1:0, prinuđeni smo da se obratimo i reagujemo na nepravdu koja nam se dogodila. 

Na gostovanju u Ivanjici, naš klub je ponovo oštećen i to situacijom iz 26. minuta prvog poluvremena pri rezultatu 0:0, kada nije dosuđen očigledan kazneni udarac za naš tim zbog jasnog i namernog igranja lopte rukom igrača domaće ekipe br. 9 unutar svog kaznenog prostora. Za sve prisutne na stadionu, to je bio očigledan kazneni udarac, osim za glavnog sudiju utakmice.

Podsećamo da smo i u prvom delu sezone na sličan način nekoliko puta oštećeni, pre svega na utakmici protiv još jednog direktnog konkurenta za opstanak - lučanske Mladosti, kada takođe za naš klub nije dosuđen očigledan kazneni udarac pri rezultatu 0:0. Posle ovog kola i još jedne kardinalne greške na našu štetu, jasno nam je da se ništa ne dešava slučajno, te da je očigledna namera da se naš tim izbaci iz lige. U prilog tome govori i činjenica da je u tekućoj sezoni protiv našeg tima dosuđeno sedam, a u korist našeg tima svega jedan kazneni udarac - ističe se u saopštenju FK Spartak.

Spartak u narednom kolu Superlige Srbije, u nedelju od 17 sati dočekuje Partizan.

BONUS VIDEO: PETRIĆ UTUČEN NAKON BOLNOG PORAZA: "Moja naivnost i dobrota su nas koštale"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024