"GORI" MARAKANA! Neverovatne scene sa meča Crvena zvezda - Vojvodina: Pogledajte spektakularne bakljade "delija" i "firmaša" (VIDEO)

Novosti online

04. 02. 2023. u 17:28

FUDBALERI Crvene zvezde i Vojvodine ukrstili su koplja u prvom meču nakon zimske i mundijalske pauze, u okviru Superlige Srbije, a najvatrenije pristalice obe ekipe priredile su spektakularne bakljade.

ГОРИ МАРАКАНА! Невероватне сцене са меча Црвена звезда - Војводина: Погледајте спектакуларне бакљаде делија и фирмаша (ВИДЕО)

Foto: Tanjug / AP

Samo što je počelo drugo poluvreme, "delije" su več po tradiciji zapalile severnu tribinu, ali isto su uradili i pripadnici "firme".

Marakana kao da je gorela u jednom momentu, a sve to uticalo je i na dešavanja na terenu, pa je vidljivost bila i te kako smanjena. 

Direktan prenos susreta Crvena zvezda- Vojvodina, možete pratiti uživo uz portal "Novosti".

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)