PORAZ ZVEZDE OD LUDOGORECA: Crveno-beli izgubili u najjačoj proveri na pripremama, sjajan debi Viga (FOTO)

Novosti online

25. 01. 2023. u 16:52

FUDBALERI Crvene zvezde doživeli su prvi poraz na pripremama u Antaliji. Crveno-beli su izgubili od Ludogoreca sa 3:2, a sjajan debi imao je Aleks Vigo.

ПОРАЗ ЗВЕЗДЕ ОД ЛУДОГОРЕЦА: Црвено-бели изгубили у најјачој провери на припремама, сјајан деби Вига (ФОТО)

FOTO: FK Crvena zvezda

Argentinac je dobio priliku da zaigra u drugih 45 minuta i u samoj završnici utakmice uspeo je da postigne gol i posle odličnog prodora po desnoj strani.

Loše prvo poluvreme odigrao je šampion Srbije i trener Miloš Milojević moraće da koriguje neke stvari u igri, jer je nastavak prvenstva iza ugla.

Odbrana na današnjem meču nije bila na dobrom nivou i prvak Bugarske je to znao da kazni i iskoristio je prilike koje su mu se ukazale. Ono što takođe može da brine sve navijače Zvezde, ali i ljude u stručnom štabu je to što je ekipa sve pogotke primila u prvom poluvremenu.

Golove za Ludogorec postigli su Igor Tijago koji se dva puta upisao u strelce i Tekpetej. Rezultat je mogao da bude i ubedljivi da Milan Borjan u par situacija nije bio na visini zadatka.

Crveno-beli su ovaj meč počeli u sledećem sastavu:

Borjan - L. Nikolić, Eraković, Milunović, Azarov - Mijailović, Kanga - Bukari, Ivanić, Mitrović - Pešić.

Ipak, uspela je Zvezda koliko toliko da popravi utisak u finišu utakmice. Napravio je Milojević određene promene i igrači koji su ušli na teren uneli su malo živosti u igru kluba sa "Marakane".

Rezultat je u 75. minutu smanjio Mirko Ivanić koji je dobio dobru loptu od Usmana Bukarija i nije mu bilo teško da pogodi gol rivala.

Zvezda poslednju utakmicu na pripremama igra u petak protiv Austrije Lustenau, a prvi rival u drugom delu sezone biće Vojvodina. Taj susret na programu je 4. februara na stadionu "Rajko Mitić".

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

BUGARKA SE POHVALILA SUSRETOM SA NOVAKOM ĐOKOVIĆEM: Evo šta mu je poklonila (FOTO)