PROBLEM ZA PARTIZAN: Kapiten crno-belih propušta dve bitne utakmice

Novosti online

15. 01. 2023. u 12:57

Levi bek i kapiten Partizana Slobodan Urošević suspendovan je za utakmice protiv Napredka i Šerifa.

ПРОБЛЕМ ЗА ПАРТИЗАН: Капитен црно-белих пропушта две битне утакмице

Foto: FK Partizan / Sandić foto

Kapiten Partizana - Slobodan Urošević, neće biti na raspolaganju treneru Gordanu Petriću i timu u prvim mečevima u prolećnom delu sezone, u Superligi protiv Napretka u Kruševcu, kao i u Ligi konferencija sa Šerifom iz Tiraspolja, jer je u oba takmičenja suspendovan zbog žutih kartona.

Slobodan Urošević neće biti na raspolaganju treneru Gordanu Petriću i imu u prvom meču prolećnog dela domaćeg prvenstva kao i u nokaut fazi Life Konferencije protiv Šerifa, u oba takmičenja ima suspenziju zbog žutih kartona.

Kapiten crno-belih je četvrti žuti karton u Superligi zaradio u poslednjem duelu jesenjeg dela prvenstva protiv Novog Pazara, dok je u Ligi Konferencija sankcionisan u utakmici poslednjeg kola grupne faze protiv Slovačke, a kako se kartoni prenose i u šesnaestinu finala elitnog takmičenja to znači da levi bek neće moći da igra ni tu utakmicu.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)