PARTIZAN U HUMANITARNOJ MISIJI: Crno-beli pred božićne praznike posetili Prihvatilište za decu Beograda

Novosti online

05. 01. 2023. u 17:18

U susret božićnim praznicima, FK Partizan sa prvotimcima nastavlja svoju humanu misiju u kojoj su posetili Prihvatilište za decu Beograda, u ulici Živka Davidovića 64 i tom prilikom odneli poklone u vidu obuće, trenerki, majica i kozmetike.

ПАРТИЗАН У ХУМАНИТАРНОЈ МИСИЈИ: Црно-бели пред божићне празнике посетили Прихватилиште за децу Београда

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

Sa decom su se družili naši prvotimci – Aleksandar Popović, Danilo Pantić, Svetozar Marković – koji su tom prilikom rekli:

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

- Još pre kraja 2022. godine, okupili smo se oko ove akcije želeći da je sprovedemo pred božićne praznike. Možemo samo da pretpostavimo koliko je teško odrastati bez porodice i stoga smo ovim činom hteli da štićenicima pokažemo da su deo nas i da mislimo na njihove potrebe. Slatkiše imaju, a ovo je nešto sto im je potrebno na dnevnom nivou - kaže Popović, a Danilo Pantić dodaje:

- Od kada imam sina, još sam osetljiviji po pitanju najmlađih i stoga uvek izlazimo u susret kada je reč o humanitarnim akcijama. Većinu radimo mimo očiju javnosti, ali budući da u susret ide veliki praznik, kao što je Božić, neka ovo bude poruka i motivacija svima da čuvaju porodicu.

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

FK Partizan se zahvaljuje Prihvatilištu za decu Beograd na vremenu i organizaciji druženja.

BONUS SADRŽAJ: Lista zarada za  2022. godinu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)