RONALDO JE MAGNET ZA NAVIJAČE: Al Nasr po broju pratilaca na Instagramu pretekao Mančester siti, Inter, Boku, River, Ajaks, Romu i Fener

Novosti online

05. 01. 2023. u 13:19

KRISTIJANO RONALDO je već počeo da otplaćuje silne milione dolara koje će mu za dvoipogodišnju vernost isplatiti saudijski Al Nasr.

РОНАЛДО ЈЕ МАГНЕТ ЗА НАВИЈАЧЕ: Ал Наср по броју пратилаца на Инстаграму претекао Манчестер сити, Интер, Боку, Ривер, Ајакс, Рому и Фенер

FOTO: EPA/ Prinskrin instagram

Portugalac je nedavno je postao član kluba iz Saudijske Arabije u kome će mu godišnja primanja, računajući i komercijalni deo ugovora, iznositi oko 200 miliona evra.

To je najveća plata u istoriji ugovora do čijeg isteka će CR7 inkasirasti ukupno oko pola milijarde evra.

Još od Ronaldovog prelaska iz Mančester junajteda u Real Madrid postalo je jasno da s njim u klub dolazi veliki broj navijača, pratilaca i novih sponzora. Takav slučaj je i sada, što se najbolje vidi po broju pratilaca Al Nasra na društvenim mrežama. Samo na Instagramu ta cifra je od dolaska Portugalca skočila sa petsto hiljada na blizu deset miliona.

To je više nego što imaju velikani poput Intera, Ajaksa, Boke juniors, Rivera, Mančester sitija, Rome...

BONUS SADRŽAJ - Ko je najplaćenija sportistkinja sveta

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!