SINIŠA Mihajlović i Zlatan Ibrahimović imali su "konflikt", a iskusni Šveđanin se nije oglašavao povodom smtri srpskog stručnjaka. Ipak, to ne znači da se nije interesovao za njega.

doktor

24.12.2022. 19:28

Ispiranje usta sa Sinisom Mihajlovicem bi polako trebalo da prestane . Covek je umro pre nedelju dana , a vi ,novine , o njemu sad pisete kao da je postigao neki ne vidjen fudbalski rekord . Zar Sinisa i njegovi bliznji nisu zasluzili mir i spokojstvo posle njegovog " odlaska " ? Ko ga je voleo vise , a ko ga je voleo manje , ko , kako , zasto ...!?!? Zar se to radi tako napadno i vulgarno posle njegove smrti ?! Novinari moji ,prestanite jednom ako Boga znate .

Vlado

24.12.2022. 20:31

Ibrahimovic je bio veliki prijatelj sa Mihalovicem.Veliki.Sjetimo se samo izmedju ostalog zajednicki nastup na festivalu San Remo.Na njemu je bilo predvidjeno da ucestvuje samo Ibrahimovic,kao velika zvijezda,a on je kasnije pozvao Mihajlovica da zajedno sa njim ucestvuje.Svi u Italiju,ko to preti,zna da su njih dva bili veliki prijatelji.To sto se nije oglasavao na drustvenim mrezama povodom smrti svoga druga i prijatelja Mihalovica nista ne znaci.Boluje njegovu smrt Ibrahimovic i bez tvitera i instagrama.Tvrda je glava Ibrahimovic,kao sto je bio i Mihajlovic pa smatra da nema kome da pokazuje svoju tugu preko drustvenih mreza.Zato o njemu napisite samo pozitivno.Njegovi najblizi drugovi su Djokovic,Stankovic,bio je Mihalovic.A ne Djeko,Perisic itd.

Vlado

24.12.2022. 20:54

Neka se novinar koji je prije neki dan ocrnio Ibrahimovica koji se navodno nije oglasio preko drustvanih mreza povodom smrti svoga prijatelja i druga Mihajlovica javno izvini za napisano.Kao sto treba da mu se izvinemo svi kada su mu na utakmicu Zvijezda -Milan u Beogradu skandirali Turcine,vrijedjali ga i slicno.Bilo me je sramota,mene,vise deceniskog navijaca Zvijezde.Nije se oglasavao Ibrahimovic povodom toga iako mu je sigurno bilo tesko.Nije se oglasavao kao sto je na toj utakmici simulio da igra za Milan.Nije htio da igra dobro protiv C.Zvijezde!Nije htio jer je odrastao u Svedsku,nije,jer nije zadojen mrznjom prema Srbima!