ARIJANA OBJAVILA JEDNU OD POSLEDNJIH MIHINIH FOTOGRAFIJA: Nikad neću zaboraviti ovaj trenutak kad si bio tako srećan (FOTO)

Novosti online

23. 12. 2022. u 22:23

TEŠKO se sa činjenicom da je preminuo Siniša Mihalović bori njegova superuga Arijana koja se ponovo oglasila na društvenim mrežama.

АРИЈАНА ОБЈАВИЛА ЈЕДНУ ОД ПОСЛЕДЊИХ МИХИНИХ ФОТОГРАФИЈА: Никад нећу заборавити овај тренутак кад си био тако срећан (ФОТО)

FOTO: Profimedia

Ona je na Instagramu objavila fotografiju kako leži na kreveti sa Mihom koji nasmejan grli unuku Violante.

- Nikada neću zaboraviti ovaj trenutak kada si rekao da si tako srećan. Uskoro si odleteo na nebo - napisala je Arijana.

Podsetimo, Siniša i Arijana su se upoznali 1995. godine, kada su počeli da se zabavljaju, a godinu dana kasnije su se venčali. Iz braka koji je trajao 26 godina izašli su bogatiji za petoro dece, ćerke Virdžiniju i Viktoriju i sinove Miroslava, Dušana i Nikolu.

Miha je preminuo prošlog petka u 54. godini posle trogodišnje borbe sa leukemijom. Vest o njegovoj smrti pogodila je ceo fudbalski svet.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)